Renskavsgratäng (4 port)
Svärmors paradnummer... gott!!!
1 frp renskav/viltskav
1 gul lök
matlagningsgrädde
svartpeppar
soja/salt
1 msk senap
kokt ris
riven ost
Fräs löken i lite matfett och därefter skaven. Krydda och slå på grädden, red ev. av med lite mjöl. Lägg riset i botten på en ugnssäker form och lägg skavröran ovanpå, toppa med riven ost och gratinera i ugnen i 200c tills det fått färg.
1 frp renskav/viltskav
1 gul lök
matlagningsgrädde
svartpeppar
soja/salt
1 msk senap
kokt ris
riven ost
Fräs löken i lite matfett och därefter skaven. Krydda och slå på grädden, red ev. av med lite mjöl. Lägg riset i botten på en ugnssäker form och lägg skavröran ovanpå, toppa med riven ost och gratinera i ugnen i 200c tills det fått färg.
Kommentarer
Postat av: Tant Monica
Vilket gott recept!
Postat av: Camilla
Mycket gott!
Trackback