Patriks fisksoppa (4 pers)
Lättlagad och mycket god allt-i-ett-soppa som nästan är en gryta!
1 gul lök
1 msk olja
6 msk ris (okokt)
1 l vatten
1 burk skalade tomater
2 fiskbuljongstärningar
400g fiskfilé
½ lagerblad
1 krm vardera av: salvia, rosmarin, mejram.
salt + peppar
Fräs riset och löken i olja. Häll på vattnet och lägg i alla ingredienserna utom fisk, salt och peppar. Koka i 15 min. Skär under tiden fisken i bitar och salta och peppra dem (fisken behöver inte vara helt tinad utan bara gå att skära i).
Lägg fisken i soppan och koka i ca.7 min.
1 gul lök
1 msk olja
6 msk ris (okokt)
1 l vatten
1 burk skalade tomater
2 fiskbuljongstärningar
400g fiskfilé
½ lagerblad
1 krm vardera av: salvia, rosmarin, mejram.
salt + peppar
Fräs riset och löken i olja. Häll på vattnet och lägg i alla ingredienserna utom fisk, salt och peppar. Koka i 15 min. Skär under tiden fisken i bitar och salta och peppra dem (fisken behöver inte vara helt tinad utan bara gå att skära i).
Lägg fisken i soppan och koka i ca.7 min.
Kommentarer
Trackback