Landgångs Navigo Bacalau
Mycket gott blev det och kommer garanterat att lagas fler gånger här hemma!
Ingredienser Beräknat för 4 portioner
|
Grovstrimla 1 lök, 1 röd paprika, 1 grön paprika, 1 morot och 1 färsk chilifrukt (ta bort kärnorna)
Låt svetta i ½ dl olivolja (mjukna) cirka 10 minuter i en stor kastrull.
Lägg därefter i;
1 burk krossade tomater
2 klyftor pressad vitlök
1 pkt saffran
1 lime (saften)
salt och svartpeppar efter smak
Låt såsen koka upp igen och lägg därefter i ½ kilo skalad och skivad potatis. Koka cirka 10 minuter tills potatisen är al dente (mjuk med tuggmotstånd).
Häll upp hälften av tomatsåsen i en ugnsfast form. Täck med torskfiléerna, peppra med svartpeppar och häll över resten av tomatsåsen.
In i ugnen 15 minuter i 200 grader
Servera med sallad och eventuellt mer kokt potatis.
Åhh, såg det programmet och tyckte det såg så gott ut...innan han la i fisken :-)
Ska fundera lite och se om jag kan fnula ut ngt annt än fisk eller om jag bara helt enkelt kokar potatisen klar i tomatsåskastrullen och äter som den är....Mmm, det luktade verkligen ut genom tv rutan när han lagade den maten :-)
Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare
Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio
pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli